Reperul
Social

Cozonac, drob și alimente de bază pentru asistații social

* Pachetele speciale pentru Paști au fost distribuite prin Cantina de Ajutor Social *

La Cantina de Ajutor Social din Galați, municipalitatea a pregătit pentru cei mai săraci dintre gălățeni un ajutor pentru ca aceștia să aibă ce le pune copiilor pe masă în timpul sărbătorilor pascale. Prin Cantina de Ajutor Social, oamenii, în jur de 400 de suflete, au primit carne, făină, zahăr, carne de pui, cârnați proaspeți, legume, dar și produse tradiționale, cum ar fi  cozonac și drob.

„Având în vedere sărbătorile pascale, oferim asistatilor noștri, în special copii, avem un procent de 70% de copii din totalul celor asistați social, produse tradiționale de sărbători. Pe lângă produse de bază și alimentele tradiționale mesei pascale, avem și un pachețel special care conține și cozonac”, a precizat Laura Roșca, de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Galați.

Cum 70 % dintre cei asistați social și care primesc hrană prin Cantina de Ajutor Social sunt copii, pentru aceștia din urmă au contat foarte mult dulciurile primite.

Cei mai mulți dintre părinți spun că nu știu dacă puteau să pună pe masa de Paște, copiilor mai ales, ceva bun, dacă nu era ajutorul primit prin Cantina de Ajutor Social.

Postări asemănătoare

EXCLUSIVITATE: CUP Dunărea le prezintă scuze brăilenilor pentru că le-a umflat facturile! VIDEO

Sorin Rugină

Emblema de onoare M.A.I. pentru un pompier gălățean

Maria Vlad Romaniţă

Pelerinaj impresionant pe străzile din Galați

Maria Vlad Romaniţă