Reperul
Eveniment Galati Social

Crăpături într-un bloc și pe aleile din jurul acestuia după o avarie reparată prost

* Problemele au apărut în cartierul Mazepa din municipiul Galați la scurt timp după o intervenție a societății Apă Canal în zonă *

O crăpătura lungă de peste 20 de metri a apărut în asfaltul de lângă un bloc cu opt etaje din cartierul gălățean Mazepa. În plus, la blocurile din zonă au apărut tasări, crăpături în pereți, iar ușile nu se mai închid.

Totul ar fi pornit după ce în zonă a fost o avarie, reparată prost, spun oamenii, de către lucrătorii societății de distribuție a apei. Oamenii au reclamat la scurt timp după așa-zisa reparație că apa inundă căminele de canalizări din jurul blocurilor și că apa băltește în spațiile verzi. Dalele de mozaic stradale s-au deplasat, umflate de pământul ud. Chiar și acum, în două puncte de lucru ale societății Apă Canal apa iese la suprafață.

Tasarea este evidentă și ca urmare a deplasării a două scări de bloc. Cărămizile ornamentale au căzut de pe pereții blocului, iar în interior au apărut fisuri și ușile nu se mai închid.

Reprezentanții Primăriei Galați spun că sunt la curent cu problema apărută în cartierul Mazepa. De luni, vor începe o anchetă, prin Inspectoratul de Stat în Construcții și societatea de distribuție a apei.

Postări asemănătoare

Explicații Raed Arafat. De ce avertizările RO-Alert ajung uneori în timpul producerii fenomenelor meteo

Reperul

Robotul care detectează mine antipersonal din plastic, inventat de un student la Inginerie de la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Unul dintre autorii atacului cu armă de foc de la „Lisboa” a fost prins

Maria Vlad Romaniţă