Reperul
Eveniment

Crimă la Bucești

UPDATE

Autorul Crimei a fost arestat preventiv

La data de 30.07.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi  au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de dispoziţiile art. 188 alin.(1) din Codul penal.
Din  probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 29.07.2021, în jurul orei 12:30, inculpatul a aplicat, în mod repetat, victimei (cumnata sa), lovituri, cu o ţeavă metalică, în zonă vitală (zona capului), provocându-i leziuni traumatice, care au avut ca urmare decesul acesteia.
Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de  inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile.

O femeie de 48 de ani din satul Bucești, comuna Ivești a fost omorâtă, aseară, de cumnatul său cu mai multe lovituri de bâtă.
Bărbatul de 45 de ani o acuza pe femeie că din cauza farmecelor făcute de ea i s-a destrămat familia. Acesta este acum în custodia polițiștilor urmând să se ia măsurile impuse de lege.

Postări asemănătoare

Arest la domiciliu pentru ofițerul de la Înmatriculări Auto

Maria Vlad Romaniţă

Sala Sporturilor, arhiplină la meciul CSU Danubius – HC Zalău, la care s-au făcut donaţii pentru handbalista Gabriela Artene

Maria Vlad Romaniţă

Brăila sub Cod Roșu – Drumurile naționale și județene se închid începând cu ora 22.00

Reperul