Reperul
Eveniment Galati

Crimă la marginea orașului după un furt eșuat

O crimă s-a petrecut zilele trecute la marginea orașului, orasului pe o stradă aflată în zona Drumului de Centură. Totul s-a întâmplat după ce în casa unui locanic ar fi intrat doi hoți. Potrivit declarațiilor vecinilor, acestia ar fi dat nas în nas cu proprietarul, un barbat in varsta de 64 de ani.

Ar fi avut loc o luptă, iar unul dintre hoți, un bărbat de 34 de ani, din comuna Ivești, a fost înjunghiat. A reușit apoi să sară gardul înapoi în stradă, dar s-a prăbușit fără suflare, în timp ce complicele lui a reușit să fugă.

Au intrat peste el să îi fure banii și am auzit că el ar fi dat cu cuțitul, așa am înteles. Să se apere, normal să se apere. Este și urmă de sânge pe gard acolo unde a sărit. Mortul venise la furat, așa știm noi. Am auzit câinii lătrând, dar cum aici au mai fost furturi și nici lumină nu e pe strada, mi-a fost frică și nu am ieșit până nu a venit poliția“, spunea una dintre vecine.

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină. „Avea o plaga toracică dar la sosirea echipajului nostru deja nu se mai putea face nimic, survenise decesul“, a precizat dr. Ionuț Băneșanu, de la Spitalul de Urgență din Galați.

Barbatul de 64 de ani în casa căruia au intrat hoții nu a vrut să explice ce s-a întamplat la el in curte. Omul nu este reținut, iar în cursul zilei de ieri fusese la Serviciul de Medicină Legală pentru a scoate un certificat medical, asta după ce ar fi fost și el rănit în confruntare. În acest caz, politiștii și procurorii nu au dat nici un fel de date despre ce s-a întamplat și cum a survenit decesul bărbatului de 34 de ani.

Postări asemănătoare

Un autobuz al societății Braicar a luat foc după încheierea cursei

Reperul

Hotelierii sunt dispuși să închirieze camerele pentru carantină

Maria Vlad Romaniţă

14 cazuri de gripă confirmate în județ, într-o săptămână

Maria Vlad Romaniţă