Reperul
Eveniment Galati

Crimă urmată de sinucidere la Tecuci. Tragedia a lăsat doi copii orfani

* Totul a avut loc pe fondul geloziei și al consumului de alcool, au spus anchetatorii *

Crimă urmă de sinucidere la Tecuci, în județul Galați. Totul a plecat de la o criză de gelozie în urma căreia doi soți și-au pierdut viața. Femeia, în vârstă de 43 de ani, muncea de o vreme în Italia și în urmă cu două săptămâni s-a întors acasă, la Tecuci, pentru a participa la nunta unei rude. De când a sosit și până aseară viața ei a fost un calvar pentru că soțul, în vârstă de 51 de ani, o bănuia de infidelitate. Cu toate că toți banii câștigați ajungeau la Tecuci, reprezentând și principala sursă de venit pentru creșterea celor doi copii, bărbatul spunea că este înșelat. Era gelos, spun și rudele lui. ,,Era un pic gelos, știu că se certau, erau neînțelegeri, dar nu știu cum s-a ajuns la asta”, spune Antonel Vizitiu (foto), fratele autorului.

Înfuriat și orbit de gelozie, seara trecută, omul și-a omorât soția în bătaie. A și strangulat-o apoi, ori pentru a se asigura că e moartă, ori pentru că poate voia să însceneze inițial o sinucidere a femeii. În cele din urmă, însă, el s-a spânzurat de tavanul unei magazii. Nu înainte de a scrie un bilet de adio în care explică totul.

,,Echipa operativă, condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, s-a deplasat la fața locului, constatând că bărbatul de 51 de ani era spânzurat într-o magazie din curtea imobilului, în aceeași încăpere fiind găsită și femeia de 43 de ani, de asemenea decedată. Din primele cercetări a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, soțul i-ar fi aplicat soției mai multe lovituri, în urma cărora aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul s-ar fi spânzurat, lăsând un bilet de adio în care își motivează faptele”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galați.

Cadavrele au fost descoperite de un vecin, rudă prin alianță. Acesta a sunat la 112 și o ambulanță a intervenit la locul faptei. Cei doi soți erau însă demult morți. Se pare că femeia bănuia că soțul îi va face rău și își rugase rudele să mai treacă pe la ea în seara crimei.

În urma celor doi soți au rămas doi copii, de 16 și 9 ani.

Postări asemănătoare

Școli închise de Covid

Maria Vlad Romaniţă

Amenzi de până la 2.000 lei, pentru cei care se opun mamelor care alăptează în public

Reperul

A răsturnat cazanul cu țuică și s-a ars pe jumătate din corp

Maria Vlad Romaniţă