Reperul
Administratie Galati Politic

Cristache: În zona de dreapta, în afară de PMP, nu există nimic la Galați

* Reprezentanții PMP susțin că, dacă în Galați nu se va schimba ceva în curând, aici vor rămâne doar părinții, în vreme ce tinerii vor pleca în vest *

La Galați, pe zona de dreapta, în afară de PMP, nu există nimic, a declarat liderul PMP Galați, deputatul Cătălin Cristache, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

„Am deschis partidul total. Suntem cam singurul partid pe partea dreaptă care a deschis ușile. (…) PNL-ul dă oameni de valoare afară, USR-ul au ușile închise, alte partide pe dreapta nu mai știu (…). Eu sunt pentru unificarea dreptei. Este singura soluție să batem PSD-ul la Galați, altfel n-avem nicio șansă. (…) Paul Ichim, Ștefan Baltă, Mihai Capră, Mircea Cristea, vechi liberali care au fost dați afară de PNL, trebuie aduși din nou în scenă pentru că pe zona de dreapta, în afară de PMP, nu există nimic la Galați”, a declarat Cristache.

Invitată în cadrul aceleiași emisiuni a fost și Gabriela Lenghel, fost procuror cu o experiență de 26 de ani, care a renunțat la magistratură și a intrat în politică, fiind unul dintre cei patru candidați intrați în competiția din interiorul PMP pentru desemnarea candidatului acestui partid la Primăria Galați pentru alegerile locale din 2020. Lenghel a încercat să facă o proiecție a ceea ce ar putea deveni Galațiul, dacă nu se schimbă nimic.

“Vor rămâne aici doar părinții noștri și noi, cei din generația mea, probabil. Tinerii nu au niciun fel de oportunități, degeaba îi susținem în școli, (…) ei nu vor avea niciun fel de oportunitate în oraș, ca să se întoarcă acasă. Vor pleca către București, Iași, Cluj, asta în cazul cel mai fericit că vor rămâne în țară. Dacă nu, vor lua drumul Europei și noi (…) vom deveni o nouă generație de părinți care vom trimite mâncare tradițională românească și ne vom vedea copiii datorită internetului (…). La 300 de kilometri vedem orașe care s-au ridicat, înfloresc, se dezvoltă. De ce? Pentru că cei care au fost aleși au înțeles foarte clar că trebuie să servească cetățenii, nu propriile interese”, a declarat Gabriela Lenghel la Realitatea TV Galați-Brăila.

Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Postări asemănătoare

ANUNȚ: Devieri de trafic, sâmbătă, în centrul Galațiului din cauza unor lucrări pe Domnească

Reperul

VIDEO Schimbare politică: Mihai Polinschi, înlocuit cu juristul Serviciului Județean de Ambulanță!

Reperul

Ioniță: Din cauza prețurilor prohibitive, unii pacienți din România nu mai au acces la tratament

Reperul