Reperul
Eveniment Galati

Cu pașapoarte false ascunse la glezne

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Oancea fac cercetări în cazul unui cetăţean moldovean care avea ascunse pe gambe două paşapoarte biometrice cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care s-au dovedit a fi false.

”În data de 06 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, cetățeanul moldovean P.V., în vârstă de 37 de ani.Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse pe gambele persoanei, două paşapoarte biometrice cu însemnele autorităților din Republica Moldova. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentele în cauză nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false”, se arată în comunicatul ITPF Iași.

Bărbatul a declarat că a fost contactat de un cetăţean din R.Moldova, care i-a înmânat documentele şi trebuia să le transporte în Turcia, unde urma să le predea unei persoane.

Postări asemănătoare

Încă 64 de infectări cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Terenuri agricole și curți inundate la Pechea

Maria Vlad Romaniţă

O șoferiță șicanată în trafic de alt șofer a produs un accident grav în apropiere de Albina

Reperul