Reperul
Eveniment Galati

Cu toporul la terasă pentru că nu a fost lăsat să cerșească

Supărat că nu i-a fost permis să cerșească la o terasă, un bărbat i-a amenințat cu toporul pe barmanul și pe administratorul societăii. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Jandarmeriei Galați bărbatul în vârstă de 34 ani a fost imobilizat de agenții de pază și apoi predat jandarmilor.

„În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție la o terasă din Micro 18, unde o persoană se manifesta agresiv. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 ani, reținut de către agenții societății de pază. Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului și a început să cerșească bani clienților. Întrucât barmanul și administratorul nu i-au permis să agaseze clienții, bărbatul a scos din geacă un topor și a început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea. Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenții firmei de pază au reținut agresorul, până la sosirea forțelor de ordine”, informează jandarmii gălățeni.  

Bărbatul a fost preluat de către jandarmi și condus la sediul secției de poliție  unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”. De asemenea, jandarmii i-au aplicat și sancțiunea contravențională de 1.000 lei pentru provocare de scandal și proferarea de injurii. 

Postări asemănătoare

Gălățean de 53 de ani, călcat de tren la Filești

Maria Vlad Romaniţă

Brăila: Accident grav de circulație. Cinci persoane au fost rănite

Reperul

Micuţii din Galați vor să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă pânză tematică pictată de copii

Reperul