Reperul
Administratie Braila

Cum își cere scuze prefectul Brăilei: „În Comitetul Județean pentru Situații de Urgență sunt 40 de membri, nimeni nu a observat respectiva eroare la timp”

O hotărâre controversată a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brăila, adoptată sâmbătă, 15 mai, a stârnit un val de reacții negative atât pe rețelele de socializare, cât și pe scena politică locală.

S-a întâmplat din cauza unei erori materiale la draftul proiectului de hotărâre de Comitet Județean. Fiind o hotărâre foarte stufoasă, efectiv a fost omisă ștergerea prevederilor Art. 1 din vechile hotărâri. Dar a fost imediat remediată prin reconvocarea Comitetului Județean și abrogarea acelui art. 1, prin hotărârea următoare: 190, din aceeași zi. Probabil că a contat că a fost sâmbătă, multă lume a fost plecată. Cei care au studiat probabil nu au observat… S-au purtat discuții prin telefon prin diferite canale media. Acum ce să spun?! A fost o eroare materială cu o culpă comună. Pentru că suntem 40 de persoane în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Nu au votat toți cei 40, dar mare parte din ei, da, pentru că am avut numărul de voturi necesare. Deci nu a observat nimeni, efectiv, această eroare materială. Am sesizat imediat după ce am făcut postarea publică și am convocat imediat CJSU pentru a remedia această problemă”, a explicat prefectul Nicușor Ciocan, în calitate de președinte al CJSU Brăila.

Postări asemănătoare

Dănăilă: Brăila a rămas fără 15 milioane de euro din buget în doi ani, iar primarul stă cu capul la cutie

Reperul

Andra Costache a demisionat din funcția de subprefect al județului Galați

Reperul

Primăria Brăila va reabilita străzile cu propria Divizie de Reparații Stradale

Reperul