Reperul
Social

Cupa Danubius, competiție sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor

În perioada 14-17 iunie, la Galați se va desfășura Cupa “Danubius”, o competiție sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor. Vor participa 150 de persoane, din 18 județe, precum și din Republica Moldova. Evenimentul este organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați și susținut financiar de către Consiliul Județean.    

“Și anul acesta suntem alături de Asociația Persoanelor cu Handicap <Sporting Club> în organizarea la Galați a acestei competiții sportive, la care vom asigura cazarea și masa participanților. Dincolo de întrecerea sportivă, această competiție înseamnă și socializare, voie bună și relaxare în aer liber. Astfel, pe 15 iunie, la Complexul de Agrement Zătun, competiția va debuta cu mult așteptatul concurs de pescuit, la care vom asigura și premiile pentru locul I, II și III, precum și pentru cel mai tânăr participant și cea mai mare captură. Tot aici vor avea loc și numeroase probe din domeniul atletismului,  precum aruncarea suliței sau aruncarea greutății. De asemenea, în această vară  vrem să organizam din nou, la balta Zătun,  concursul de pescuit  destinat persoanelor cu deficiențe de vedere”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

La Cupa “Danubius” vor participa anul acesta 150 de persoane din: Mehedinți, Prahova, Ilfov, Arad, Constanța, Bacău, Brașov, Vrancea, Cluj, Sălaj,Tulcea, Galați, Iași, București, Timiș, Brăila, Buzău, Bistrița-Năsăud și Republica Moldova.

Postări asemănătoare

Modernizare la Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați

Reperul

Medicii de familie vor vaccina la domiciliu doar în afara programului de la cabinet

Reperul

Dezinsecție în parcurile din Galați

Reperul