Reperul
Administratie Galati Social

Cuplurile cu 50 de ani de căsnicie, premiate mâine de Primărie

* Evenimentul va avea loc la Teatrul Muzical “Nae Leonard” *

Cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie din municipiul Galaţi vor fi premiate de Primărie. Evenimentul va avea loc vineri, 15 iunie, de la ora 10:00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă “Nae Leonard”.

“Conform HCL nr. 178/02.04.2009 privind modificarea şi completarea art. 2 al HCL nr. 151/2006 referitor la sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, cuplurile premiate vor primi câte un CEC în valoare netă de 500 lei/familie, o diplomă de fidelitate şi un buchet de flori. Premiul se acordă o singură dată cuplurilor de persoane vârstnice domiciliate pe raza municipiului Galaţi. În această sesiune vor fi premiate 121 de cupluri”, a anunțat Primăria.

Conform municipalităţii, evenimentul va fi urmat de un spectacol oferit de artiştii teatrului. De asemenea, Maria Crăciun şi Sophia Antohi (câştigătoarea din acest an a Festivalului Internaţional “Mărul de Aur”) vor susţine câte un micro-recital.

Postări asemănătoare

Sistemul public de sănătate nu va face față concurenței dacă Ordonanța pentru spitalele private va fi adoptată fără condiții!

Reperul

Cinci autobuze noi vor circula, de săptămâna viitoare, în municipiul Brăila

Reperul

Antoneta Ioniță: Mii de medicamente produse în România au fost retrase de pe piață

Reperul