Reperul
Social

Cuplurile de aur, premiate la Galați

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate, joi, la Galați, de către primarul Ionuț Pucheanu, în cadrul unui eveniment festiv.

„Se apropie sărbătoarea iubirii la români, iar Galațiul este orașul familiei. Tocmai de aceea ducem mai departe această frumoasă tradiție prin care premiem an de an cuplurile de aur ale orașului. Acești oameni frumoși care au împlinit 50 de ani de căsătorie sunt adevărate modele pentru generațiile tinere. I-am întrebat care este secretul unei căsnicii de durată. Și iată cele cinci valori pe care le cuprinde: iubire, comunicare, toleranță, iertare și răbdare. Da, sunt oameni minunați care merită întreaga apreciere și aplauzele tuturor la scenă deschisă. La mulți ani, dragii noștri”, a declarat Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Este vorba despre 143 de cupluri care au primit vouchere de 500 de lei, certificate de loialitate și flori. După festivitatea de premiere, sărbătoriții s-au putut bucura și de un spectacol, în cadrul evenimentului care a avut loc la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Postări asemănătoare

Câți bani vor primi membrii secțiilor de votare la alegerile din 9 iunie

Reperul

ADMITEREA 2019 la Universitatea ”Danubius” – Avantaje pentru candidații care se înscriu în prima sesiune

Reperul

Echipamente medicale noi la Spitalul din Tecuci

Reperul