Reperul
Social

Cursuri de vară gratuite la română și matematică pentru elevii din Galați

* Cursurile se vor desfășura în luna august la Școala Nr. 13 *

Elevii claselor V-VIII își pot consolida cunoștințele de limba și literatura română și de matematică la cursurile de vară organizate de Asociația Tehnopol Galați. “Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura în clasele Școlii Gimnaziale Nr. 13 ‘Ștefan cel Mare’ din Galați, în perioada 6 – 31 august 2018, în fiecare zi de luni și miercuri, în intervalul orar 9:00 – 11:00. Pentru mai multe informații și înscrieri apelați numărul de telefon 0236 493 277, zilnic între orele 9:00 și 16:00. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, a informat Tehnopol.

Tehnopol este o structură asociativă constituită în anul 2005 şi având ca membri fondatori Consiliul Local, Consiliul Județean, Universitatea “Dunărea de Jos”, Camera de Comerț și Asociația Producătorilor de Soft. Tehnopol avea inițial destinația de incubator de afaceri, însă acum ajută autoritățile locale să identifice oportunități de dezvoltare cu ajutorul fondurilor europene și oportunități de afaceri.

Postări asemănătoare

Start al cursurilor de vară GRATUITE organizate de Asociația Tehnopol pentru elevii de gimnaziu

Reperul

Black Tiger – aur, argint şi bronz la Campionatul Internaţional de Taekwondo

Reperul

Ministerul Sănătăţii îi explică deputatului PNL Antoneta Ioniţă ce sunt “cheltuielile social-culturale” de 269 de milioane din bugetul CNAS

Sorin Rugină