Reperul
Social

Cursuri gratuite de limba engleză pentru liceeni

Fundația ”Andreiana Juventus” în parteneriat cu Primăria municipiului Galați organizează cursuri gratuite de limbă engleză. Programul se adresază elevilor de clasele a XI-a a și a XII-a.

Cursul va fi unul intensiv și va fi susținut de un profesor autorizat pentru examenul „Cambridge English Advanced”.

Pentru acest program sunt disponibile 24 de locuri, iar pregătirea se va desfășura în perioada iulie – august, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 14:00-18:00. Cursul va dura opt săptămâni și va fi structurat pe câte două ședințe a câte patru ore fiecare.

Elevii care doresc să se înscrie au trebuie să prezinte cartea de identitate a părintelui sau a tutorelui legal cu care se încheie contractul, iar formularul de înscriere disponibil la sediul Fundației ”Andreiana Juventus”.

Cei înscriși vor susține înainte un test de limba engleză care presupune o probă scrisă și o probă de conversație, iar în cele din urmă vor fi selectați cei 24 de cursanți.

Fiecare dintre cei aleși va avea la dispoziție propria tabletă de studiu, iar tehnicile de predare vor presupune folosirea tehnologiei de ultimă oră, atfel încât procesul învățare să fie unul activ și plăcut.

Cei care vor absolvi cursul vor primi Certificatul „Cambridge English Advanced” care poate echivala proba de limba engleză pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat, asta dacă testul este promovat cu un punctaj cuprins între 180-210.

Detalii despre acest curs se pot obșine la numărul de telefon 0236/322322 și pe adresa de e-mail: andreianajuventus@yahoo.com.

Postări asemănătoare

Mama care și-a abandonat fetițele în mizerie, cercetată în libertate. Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă

Maria Vlad Romaniţă

Comunicat de presă: Simpozionul international „Delte si Zone Umede”

Reperul

Un nou caz de gripă la Galați. În județ, Ministerul Sănătății a trimis 480 de doze de vaccin antigripal

Maria Vlad Romaniţă