Reperul
Eveniment Galati Social

Cursuri suspendate în mai multe şcoli din judeţul Galaţi. În municipiu intervin toate firmele de deszăpezire

* Primăria face apel la şoferi să nu împiedice accesul utilajelor în cartiere *

Cursuri suspendate în mai multe şcoli din judeţul Galaţi, astăzi, din cauza viscolului. Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că marți, 27 februarie, sunt închise școlile din Bălăbăneşti, Bălăşeşti, Băleni, Roşcani, Slivna, Buciumeni, Corni şi Măcişeni, Cuca, Cuza Vodă, Ghingheşti, Adam, Nicoreşti, Poiana, Rădeşti, Slobozia Conachi, Smulţi şi Vârlezi.

În municipiul Galați, Primăria le-a cerut tuturor subcontractorilor să intervină pentru deszăpezirea străzilor. Astfel, în noaptea de luni spre marți, pe arterele orașului au acționat 144 de utilaje de deszăpezire şi, doar până la ora 6:00 dimineaţa, au fost împrăştiate 462 de tone de material antiderapant. Angajaţii Ecosal curăţă trotuarele de zăpadă cu prioritate în stațiile mijloacelor de transport în comun, în preajma instituțiilor publice şi în zona trecerilor de pietoni.

„Intervențiile vor continua pe tot parcursul zilei. Conducătorii auto sunt rugați să fie atenți în privința alegerii locurilor de parcare pentru a permite utilajelor să intervină la nevoie inclusiv în interioarele de cartier”, a comunicat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

 

Postări asemănătoare

Și-a atacat fetița cu ciocanul

Maria Vlad Romaniţă

Astăzi este Ziua Pașaportului Românesc

Reperul

Accidente pe bandă rulantă, în Galați

Maria Vlad Romaniţă