Reperul
Administratie Braila Galati

D. Nica: ”Lucrările la Centura Mare a Galațiului încep în iulie”

Zvonurile potrivit cărora lucrările la varianta ocolitoare a Galațiului stagnează au fost dezmințite de europarlamentarul Dan Nica, președintele PSD Galați. Acesta a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Strasbourg că lucrările la Centura Mare a Galațiului, șosea care va face legătura cu Drumul Expres și, implicit, cu Podul peste Dunăre, vor începe în curând.

 ”În exclusivitate, lucrările la Centura Mare a Galațiului încep în iulie. S-a terminat partea de proiectare, se predă proiectul la sfârșitul acestei luni și CNAIR a spus că dă imediat ordin de începere a lucrărilor în luna iulie a acestui an”, a declarat europarlamentarul Dan Nica, președintele PSD Galați.

Investiția privind construirea Centurii Mari a Galațiului va uni șoseaua care duce spre Vama Giurgiulești cu DN 25 și va avea o lungime de peste 30 de km. Costurile se ridică la 170 de milioane de euro.  

Postări asemănătoare

Președintele CJ Galați așteaptă propuneri pentru finanțarea sportului!

Sorin Rugină

Amenzi de aproximativ 1,7 milioane de lei aplicate, de la începutul lunii, pentru nerespectarea ordonanțelor militare, la Brăila

Reperul

C. Fotea (președinte CJ Galați), despre colaborarea dintre Galați și Brăila: ”Dacă suntem împreună, suntem mai puternici!”

Reperul