Reperul
Administratie Galati Social

Dacă nu ați putut veni la Primărie să cereți subvenția pentru centrală, vine Primăria la voi

* Municipalitatea derulează o anchetă socială prin care încearcă să identifice gălățenii care pot beneficia de ajutorul financiar de 3.000 de lei, dar care, din varii motive, nu au depus încă cerere pentru a accesa această facilitate *

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate, Primăria municipiului Galați are în plină desfășurare o anchetă socială cu scopul de a identifica persoanele/familiile vulnerabile (singure, fără aparținători, cu stare de sănătate precară, nedeplasabile etc.) care, din acest motiv, nu au putut depune cereri pentru a beneficia de ajutorul financiar de 3.000 de lei acordat de către municipalitate în scopul achiziționării unui sistem de încălzire și apă caldă, alternativ sistemului centralizat de termoficare, a anunțat Primăria.

“Din dispoziția primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Servicii Publice și Direcția Patrimoniu (Compartimentul de Relație cu Asociațiile de Proprietari) au solicitat președinților asociațiilor să anunțe dacă sunt persoane care nu au posibilitatea deplasării la centrele deschise pentru depunerea dosarelor. Reprezentanții celor două direcții sunt în contact permanent cu președinții asociațiilor de proprietari pentru a veni în ajutorul persoanelor vulnerabile în așa fel încât acestea vor beneficia de tot sprijinul pentru întocmirea și depunerea dosarelor pentru obținerea ajutorului financiar de 3.000 de lei. Primăria municipiului Galați face un apel către reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari să își dea concursul pentru ca persoanele/famillile vulnerabile să beneficieze de acest sprijin”, a comunicat Biroul de Presă al Primăriei.

Potrivit aceleiași surse, pentru obținerea de informații suplimentare privind documentele necesare constituirii dosarelor pentru acordarea ajutorului financiar de 3.000 lei, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0236/307740, din cadrul Compartimentului Registratură și Relații cu Publicul, Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați, cu sediul în str. Fraternității nr. 1, bloc Șoim. Pentru preluare cereri/dosare, persoanele interesate pot apela numărul de telefon 0236/488444, din cadrul Serviciului Ajutoare Încălzire, Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați, cu sediul în str. Fraternității nr. 1, bloc Șoim.

Postări asemănătoare

1.000 de oameni la protestul #Rezist în Galaţi

Maria Vlad Romaniţă

CJ Galați reface 28 km de pe DJ 251 cu investiții de 14 milioane de euro

Reperul

Măsuri pentru aprovizionarea magazinelor

Maria Vlad Romaniţă