Reperul
Eveniment Politic

Dacian Cioloș a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, după consultările de la Palatul Cotroceni că a decis să îl desemneze pe liderul USR, Dacian Cioloș, pentru funcția de prim-ministru.

Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice. Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern. Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

Postări asemănătoare

Bogdan Rodeanu (USR-PLUS) și George Stângă (PNL), candidații PNL Galați pentru funcțiile de primar, respectiv președinte C.J.

Reperul

Miting electoral cu scandal Galați

Antoneta Ioniţă: Medicii de familie au o multitudine de probleme, ceea ce va crea în următorii ani o criză a medicinei de familie

Reperul