Reperul
Alegeri Politic

Dan Barna (USR): Reprezint o generație care s-a decis să conteze și politic (VIDEO)

Candidatul USR la funcția de președinte al României, Dan Barna, a fost invitat la emisiunea „Deschide Lumea” de pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, unde a fost susținut și de deputatul USR de Galați, Bogdan Rodeanu. Barna a prezentat argumentele pentru care crede că românii ar trebui să îl aleagă la scrutinul pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Este pentru prima dată în 30 de ani când există o șansă reală ca președintele României să fie un antreprenor din economia reală și nu o persoană din sectorul public. Nu spun că e rău să fii din sectorul public (…).

Eu cred că România are acum nevoie de un antreprenor, de un management de dezvoltare, care să furnizeze viziunea pe mai departe a României și să dea acea încredere și energie de care avem atâta nevoie (…). Eu nu doar că reprezint acea componentă activă a societății care a decis să se implice, dar cred că aduce acea viziune a tinerilor, a generațiilor educate de după Revoluție, a generațiilor care nu mai au fricile și reflexele perioadei comuniste, a unei generații care s-a decis să conteze și politic”, a declarat Dan Barna, președintele USR și candidatul acestei formațiuni politice la alegerile prezidențiale.

Dan Barna a vorbit și despre felul în care se pot găsi și implementa soluții pentru dezvoltarea zonei Galați-Brăila.

„Zona Galați-Brăila nu este una dintre cele mai sărace ale României, dar este o regiune care are fundamental nevoie de o dezvoltare integrată, de o dezvoltare strategică, care să utilizeze extraordinarul potențial economic pe care îl aveți: șantierul naval, combinatul, componenta educațională care este una foarte bună aici (…). Zona Galați-Brăila are potențial și trebuie să fie unul dintre polii de dezvoltare ai României fără doar și poate”, a mai spus Dan Barna.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI

 

 

Postări asemănătoare

Vasile Varga, PNL: Asistăm la un măcel legislativ, la care PNL refuză să fie părtaş!

Reperul

N. Marin (Pro România): ”Ei nu vor să renunțe la pensiile speciale. Vor doar să-și atragă capital electoral”

Reperul

Vasile Varga: Întârzierea plăților pentru exproprierile de la Podul peste Dunăre, o dovadă de neseriozitate a Guvernului

Reperul