Reperul
Eveniment Galati

Dan Nica, în topul celor mai influenţi europarlamentari din Parlamentul European

Dan Nica, șeful delegației române în grupul europarlamentar al Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților (S&D), este cel mai influent europarlamentar român al Partidului Social Democrat. Un studiu recent realizat de BCW Influence Index arată că Dan Nica a fost cotat cu un scor al influenței parlamentare de 65,73 de puncte și cu o influență publică punctată cu 2,9. Acest fapt îl plasează pe Dan Nica pe locul 1 în rândul europarlamentarilor social-democrați din România.

Potrivit „BCW Influence Index”, influența parlamentară reflectă capacitatea unui deputat european de a aduce schimbări legislației, de a câștiga voturi și poziții de putere. Influența publică se referă la capacitatea unui eurodeputat de a fi vizibil în rândul cetățenilor europeni, de a ajunge la publicul online și în mass-media, precum și de a participa la conversații publice. Datele furnizate de BCW Influence Index au fost analizate pe o perioadă de 12 luni, din iulie 2022, până în iunie 2023. BCW Influence Index utilizează o metodologie unică, pentru a măsura influența exercitată, atât în Parlamentul European, cât și în afara lui.

Postări asemănătoare

Noi măsuri. Cabinetele medicale din creșe, grădinițe, școli și licee trebuie dotate cu aer condiționat și dozatoare de apă

Reperul

Notarea cu „Respins / Admis” la sport, muzică și desen, înlocuită

Reperul

Soț și soție răniți într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă