Reperul
Administratie Braila Politic

Dănăilă, PNL: Președintele CJ Brăila nu recunoaște nici măcar promisiunile pe care le face în scris

* Liderul liberalilor brăileni a explicat de ce nu poate exista o colaborare între PNL și PSD Brăila *

Invitat la emisiunea “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila, Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila, a explicat de ce nu poate exista o colaborare între PNL și PSD Brăila. Liberalul a criticat lipsa de comunicare între primarul municipiului Brăila, social-democratul Marian Dragomir, și consilierii locali, pe de o parte, și între președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac, de asemenea membru PSD, și consilierii județeni, pe de altă parte. Dănăilă a dat un exemplu în care președintele CJ Brăila nu a mai recunoscut promisiunile făcute către primăriile din județ, chiar dacă există o hârtie oficială semnată de el.

“În perioada în care pesta porcină ne-a pus probleme serioase în județul Brăila, a existat o adresă de la CJ prin care s-a transmis în scris tuturor primarilor să ia măsuri pentru prevenirea extinderii pestei porcine, că vor fi sprijiniți financiar cu sumele cheltuite pe substanțele consumate. (…) Ei (primarii, n. r.) au făcut filtre, au început să dezinfecteze gospodăriile oamenilor, au aplicat măsurile stabilite. Când au început să facă adrese către CJ Brăila să ceară banii pentru cheltuielile efectuate, au primit răspuns că banii vor veni de la Guvernul României. Când am ajuns în ședința de CJ și i-am spus domnului președinte “uitați, asta e adresa dvs., cu dată, număr”, a spus că a fost o neînțelegere, că le-a spus (primarilor, n.r.) că banii vor veni de la Guvern până la sfârșitul anului 2018. Știți câți bani s-au alocat? Zero!”, a declarat Alexandru Dănăilă la Realitatea TV Galați-Brăila.

În aceste condiții, liderul liberalilor brăileni consideră că este imposibil să găsească o cale de colaborare cu președintele CJ Brăila, în condițiile în care acesta nu recunoaște nici măcar promisiunile pe care le face în scris.

Declarația video, mai jos.

Postări asemănătoare

Bătălia pentru Galați, faza pe cifre

Sorin Rugină

Ecosal se pregăteşte pentru începerea curăţeniei de primăvară

Reperul

Trei candidați pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Brăila

Reperul