Reperul
Interviu Politic

Daniel Zinica (USR), planuri pentru alegerile din 2024

Consilierul local USR Galați, Daniel Zinica, a vorbit la Reperul TV despre felul în care partidul său se pregătește pentru anul electoral 2024. Până atunci, luna viitoare se vor desfășura alegerile interne în urma cărora va fi desemnat președintele formațiunii. Zinica a declarat că USR rămâne cel mai democratic partid, dovada fiind atât sistemul de vot care-i va include pe toți membrii de partid, cât și numărul competitorilor (în competiția pentru funcția de președinte USR s-au înscris opt politicieni).

Făcând referire la alegerile locale și parlamentare din 2024, Zinica a explicat că, pentru USR Galați, un rezultat bun ar însemna dublarea numărului de consilieri în legislativele locale și reprezentarea partidului în C.J. Galați. În ceea ce privește ambițiile sale politice, consilierul local, care ocupă și funcția de președinte al organizației municipale USR Galați, a recunoscut că opțiunile sale sunt împărțite între Primărie și Parlament:

”Mi-aș dori un post de parlamentar, dar în același timp, chiar discutam și cu adversarii politici din Consiliul Local, e altceva să rămâi în Galați. Poți ajuta mult mai ușor un cetățean și mi-ar plăcea să obțin o funcție mult mai importantă în Primăria Galați. Sunt două situații și le iau pas cu pas. Nu exclud o candidatură la Primăria Galați, dar, în același timp, nu ascund că îmi doresc și un mandat de parlamentar”, a declarat Daniel Zinica.

Postări asemănătoare

Cum face PSD campanie. Dezvăluirile lui Klaus Iohannis

Reperul

Cătălin Cristache, la Realitatea TV Galați-Brăila: ALDE, un partid susținut de cămătari!

Sorin Rugină

Galați | 70.000 de semnături pentru Klaus Iohannis

Reperul