Reperul
Politic

Dănuţ Lungu, PNL: În doi ani, primarul Dragomir şi majoritatea PSD au adus noi măriri de taxe şi impozite pentru firme

* Consilierul judeţean liberal spune că aceste măriri au afectat mediul privat *

Critici din partea opoziţiei la adresa puterii de la Brăila. Consilierul judeţean PNL Dănuţ Lungu îi acuză pe primarul Marian Dragomir şi majoritatea PSD că, în primii doi ani de mandat, nu le-au oferit firmelor locale decât majorări de taxe şi impozite.

„În doi ani de zile, de când administrează orașul Brăila, primarul Dragomir și majoritatea PSD au venit în ajutorul societăților comerciale locale cu… noi măriri de taxe și impozite locale, fără nicio justificare, fără nici un plan de dezvoltare a unei infrastructuri de business care să vină în ajutorul mediului privat local. Unele dintre ele cu o creștere de peste 100% (Autorizația de funcționare)”, a scris Dănuţ Lungu pe o reţea de socializare.

Consilierul judeţean PNL a oferit drept exemplu taxa de salubrizare pentru persoanele juridice, care a fost majorată recent cu 50%.

„De la 1 mai, serviciul de salubrizare oferit de SC Eco SA (Companie de utilități publice, condusă și controlată de PSD, care anul trecut a obținut o finanțare din bani publici, de două milioane de euro, din partea majorității PSD și a primarului Dragomir) a fost mărit cu 50% pentru societățile comerciale. Această mărire a fost făcută fără a anunța societățile comerciale cu care are contract de prestări servicii. Cred că toți suntem lămuriți de serviciile oferite de această societate”, a scris consilierul liberal pe o reţea de socializare.

Sursa foto: ProBrăila

Postări asemănătoare

N. Marin (PRO România): ”Echipele PRO România și ALDE lucrează împreună”

Reperul

Cristache: În zona de dreapta, în afară de PMP, nu există nimic la Galați

Sorin Rugină

Lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare la Brăila

Reperul