Reperul
Braila Eveniment

Dasaev a fost arestat după atacul sângeros asupra sportivilor americani

* Dasaev, care a fost reținut încă de ieri, după ce s-a prezentat la Parchet însoțit de avocat, este acuzat de tentativă de omor *

Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, interlopul brăilean implicat în atacul cu sticle și cuțite asupra a doi baschetbaliști americani petrecut sâmbătă noaptea pe o terasă din Brăila, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

În momentul în care a fost adus din arestul IPJ la instanță, interlopul a declarat din nou că este nevinovat, lucru pe care l-a susținut și în fața judecătorilor.

Cercetările în cauză continuă, mai multe persoane implicate în atac fiind căutate de către anchetatori.

Darrel Bowie, în vârstă de 24 de ani, și Joseph McClain, de 25 de ani, baschetbaliști americani legitimați la clubul de baschet Cuza Sport, au fost loviți și înjunghiați de mai mulți indivizi sâmbătă noapte pe terasa The Music Pub de lângă patinoarul din Brăila. Cei doi sportivi au fost transportați imediat la spital, având plăgi înjunghiate într-un plămân și în abdomen. Unul dintre ei a fost transferat apoi cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Citește și:

Sportivi americani atacați cu sticle și cuțite pe o terasă din Brăila – VIDEO

UPDATE: Interlopul Dasaev, reținut 24 de ore pentru tentativă de omor

Postări asemănătoare

Percheziții la ISU Galați

Maria Vlad Romaniţă

Mama care și-a abandonat copilele în casă a fost reținută

Maria Vlad Romaniţă

Un atelier de dezmembrări auto a luat foc de la o lucrare de sudură – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă