Reperul
Economic

De acum la RAR se poate afla și istoricul de daune al vehiculelor!

Registrul Auto Român oferă clienților săi, începând de astăzi, 5 mai, date despre daunele vehiculelor înmatriculate în România. Mai exact, în doar câteva minute, puteţi afla informaţii despre majoritatea vehiculelor care au fost înregistrate oficial, la societățile de asigurări; avarii produse pe teritoriul României.

Acest lucru este posibil prin intermediul aplicaţiei ”Istoric Vehicul”, disponibilă pe site-ul oficial al instituţiei, www.rarom.ro.

Registrul Auto Român vine astfel în sprijinul clienţilor săi care vor să cunoască cât mai multe informaţii despre vehiculul de care sunt interesați.

Acest lucru este posibil ca urmare a informaţiilor pe care le primeşte RAR de la partenerii specializaţi care colectează date de la societăţile de asigurare şi atelierele de reparaţii autorizate.

Astfel, la interogarea prin aplicaţia ”Istoric Vehicul”, împreună cu informaţiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicată de odometru) se precizează şi faptul că pentru acel vehicul există disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost.

Tariful este de 35 de lei şi se achită online.

Pentru a accesa aplicaţia, clienţii trebuie să introducă seria de caroserie/saşiu şi o adresă de e-mail validă. 

Postări asemănătoare

Combinatul siderurgic de la Galați anunță o creștere a producției de oțel

Reperul

Ionuț Pucheanu: Picu Roman a exagerat în mare măsură!

Sorin Rugină

Lansare proiect TehnoStagiu – Program competitiv de învățare la locul de muncă pentru elevi

Reperul