Reperul
Administratie Galati Social

De astăzi pot fi depuse cererile pentru lemne de foc

* Fiecare familie sau persoană aflată în dificultate primește câte doi metri cubi de lemne de foc *

De astăzi pot fi depuse cererile pentru ajutorul constând în lemne de foc, a anunțat Primăria. „În perioada 29 octombrie 2018 – 09 noiembrie 2018, de luni până joi, orele 8:30 – 12:00, 13:00 – 15:00, și vineri, orele 8:30 – 12:00, la Serviciului Public de Asistenţă Socială, situat pe str. Fraternităţii nr. 1, se depun cererile pentru acordarea ajutorului de urgență constând în lemne de foc. Cererile, însoţite de actele de identitate şi acte doveditoare ale veniturilor realizate pentru acordarea ajutorului de urgență, constând în lemne de foc pentru perioada sezonului rece noiembrie 2018 – martie 2019, se acordă familiilor aflate în dificultate”, a comunicat Biroul de Presă al Primăriei.

Ajutorul de urgenţă constând în lemne de foc urmează a fi acordat persoanelor sau familiilor cu un venit mediu net lunar sub nivelul salariului minim pe economie/lună/membru de familie (1.900 de lei). Beneficiarii nu trebuie să încaseze venit minim garantat şi pot fi: pensionari singuri sau familii de pensionari, familii ai căror membri se confruntă cu probleme grave de sănătate, persoane cu handicap sau persoane aflate în alte situații sociale deosebite.

Fiecare familie sau persoană singură aflată în dificultate, care se încadrează în criteriile menționate mai sus, primește câte doi metri cubi de lemne de foc. Lemnele vor fi transportate, gratuit, la domiciliul solicitanților.

Potrivit Primăriei, în gestiunea Direcției Financiar Contabilitate – Depozit Traian Nord se află acum 1.050 metri cubi de lemne de foc rezultate din deșeuri și tăieri.

Postări asemănătoare

S-a votat. Sălile de jocuri de noroc nu vor mai putea funcționa în preajma școlilor

Reperul

Cine sunt câștigătorii Galei Comunității Gălățene?

Reperul

(VIDEO) Munți de gunoaie la malul Dunării

Maria Vlad Romaniţă