Reperul
Social

De azi până duminică poți cumpăra o limonadă și poți ajuta copiii nevoiași să meargă la școală

* Standurile LemonAid sunt deschise vineri seară în Carrefour, la rechizite și după case, iar sâmbătă și duminică după-amiază în Carrefour și pe Faleza Dunării, lângă Libertatea 2000 *

Eveniment filantropic, în acest sfârșit de săptămână, la Galați. Fundația Comunitară Galați (FCG), alături de Carrefour și Asociația pentru Cetățenie Culturală (ARCA), organizează LemonAid, un eveniment de strângere de fonduri pentru sprijinirea a 20 de elevi proveniți din mediul rural să meargă la liceu, dar și pentru donarea de ghiozdănele complet echipate cu rechizite către școlarii ce provin din familii cu venituri mici. Cei 20 de liceeni sunt beneficiari ai Fondului de Burse, program inițiat de Fundația Comunitară Galați, iar școlarii sunt beneficiari ai programului Ghiozdănelul derulat de ARCA.

În cadrul LemonAid, voluntarii le oferă limonadă preparată de Carrefour celor care donează bani sau rechizite pentru cele două programe.

LemonAid, care a avut loc și în perioada 1-2 septembrie, se desfășoară din nou în acest weekend. “Evenimentul se va desfășura concomitent pe Faleza Inferioară a Dunării, în față la restaurantul Libertatea 2000, și în incinta Shopping City, în zona Carrefour, unde vor fi amenajate standuri de degustare a limonadei si de colectare a rechizitelor. Programul de desfășurare va fi următorul: vineri, 7 septembrie, între orele 18:00 și 20:30, doar în Carrefour, iar sâmbătă și duminică, 8-9 septembrie, de la 16:30 la 20:30 în ambele locații”, a comunicat Fundația.

Postări asemănătoare

720 de gălățeni au fost vaccinați din lotul retras de Ministerul Sănătății

Maria Vlad Romaniţă

A început vaccinarea anti-covid a angajaților LIBERTY Galați

Reperul

Primul caz de gripă confirmat, iarna aceasta, la Galaţi

Maria Vlad Romaniţă