Reperul
Braila Eveniment

Dealer de droguri plasat în arest la domiciliu, prins când se plimba cu taxiul, înarmat cu un cuțit

* Polițiștii i-au făcut dealerului un nou dosar penal și urmează să îi ceară instanței de judecată înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive *

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Brăila a fost depistat de polițiștii brăileni că a încălcat măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Conform informațiilor oferite de IPJ Brăila, pe 1 septembrie, polițiștii au efectuat un control la domiciliul unui brăilean față de care Tribunalul Prahova a dispus, la data de 28 august, măsura arestului la domiciliu. ”În fapt, în perioada iunie 2016 – 2018, acesta a procurat si comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizare, către dealeri și consumatori, pe raza județelor Prahova, Galați și Brăila. Cu această ocazie s-a constatat faptul că tânărul nu se afla acasă. S-a procedat la contactarea sa telefonică, în mod repetat, până când acesta a răspuns. A precizat faptul că se simte rău şi a părăsit domiciliul pentru a cumpăra pastile de la o farmacie, refuzând să spună unde anume se află. În urma căutărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe tânăr într-un taxi, pe strada Plevna, în timp ce revenea către domiciliu și se afla sub influența băuturilor alcoolice. La controlul efectuat în autoturism, în dreptul scaunului dreapta față, ocupat anterior de către acesta, pe podea, a fost identificat un cuțit într-o sacoșă, care i-ar fi aparținut. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că brăileanul a indus în eroare organele de poliţie cu privire la motivul pentru care a părăsit locuința”, se precizează în comunicatul remis de IPJ Brăila, în acest caz.

După finalizarea cercetărilor, tânărul a fost transportat în vederea reintroducerii în domiciliu, urmând ca polițiștii să sesizeze instanța de judecată cu privire la evenimentul produs și să solicite înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

Postări asemănătoare

Ghidul Rabla pentru becuri. Buget de 400 milioane de lei

Reperul

Asistenta de la SAJ Brăila a fost infectată cu COVID 19 pentru că pacientul a mințit cu privire la istoricul epidemiologic

Reperul

(VIDEO) Trei incendii de vegetație uscată au izbucnit în Galați

Maria Vlad Romaniţă