Reperul
Braila Eveniment

Dealer de droguri prins în flagrant

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au prins o persoană suspectă de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc  și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.
„Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada ianuarie – martie 2024, persoana ar fi procurat, deținut și vândut droguri de mare risc (4-CMC) și substanțe psihoactive (2MMC), către consumatori din județul Brăila, cu sume cuprinse între 3.000 și 5.000 de lei.
Aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Brăila, imediat după ce ar fi comercializat peste 40 de grame de substanță cristalină (4-CMC, drog de mare risc).
Astăzi, 7 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea persoanei cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc  și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.
A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila, cu propunerea de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile”, informează I.P.J. Brăila.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Scandal în trafic

Maria Vlad Romaniţă

ANPC verifică rechizitele, uniformele și ghiozdanele din magazine

Reperul

Accident cu fugă de la locul faptei

Maria Vlad Romaniţă