Reperul
Eveniment Politic

Demiterea lui Cătălin Canciu din fruntea ISJ Brăila – o nedreptate

·         în acest mod califică președintele PNL Ludovic Orban demiterea lui Canciu, demitere despre care spune că nu există absolut niciun temei care să o justifice

Prezent astăzi la Brăila, președintele PNL Ludovic Orban a vorbit despre demiterea lui Cătălin Canciu din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Brăila, calificând-o drept o mare nedreptate. Mai mult, a precizat Orban, personal nu își poate explica cum s-a ajuns la o astfel de decizie, care nu e susținută practic de nimic.

”Îl cunosc pe domnul Canciu dinainte de a fi membru PNL. Am colaborat când a fost inspector școlar general și când a fost demis abuziv de către PSD. A reușit chiar să câștige 2 procese în acest sens. Am comunicat permanent, i-am apreciat profesionalismul, deși, repet, nu era membru PNL. Eu l-am invitat să se înscrie în PNL, împreună cu doamna Ioniță. ( Antoneta Ioniță, fost deputat PNL de  Brăila – n.r.).Un om profesionist și de calitate. Numirea sa în fruntea ISJ a fost bazată pe capacitățile sale profesionale, demiterea sa eu, personal, nu o înțeleg. Nu există niciun temei pentru această decizie și cred că e o nedreptate”, a explicat Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

Mai mult, acesta a precizat că și după ce a discutat în particular cu ministrul Educației despre această decizie, tot nu a înțeles cum s-a putut ajunge la ea, nefiind justificată de absolut nimic, din punctul său de vedere. 

Postări asemănătoare

Vasile Varga (PNL): ”Fermierii brăileni care exploatează peste 230.000 de hectare beneficiază în 2020 de apă gratuită pentru irigații”

Reperul

Miting electoral cu scandal Galați

Cristian Gîscă a demisionat de la conducerea Organizației Municipale PNL Galați

Reperul