Reperul
Alegeri Politic

Deputatul Alexandru Popa este noul președinte al PNL Brăila

Acesta a fost ales în fruntea organizației județene a partidului cu 186 din totalul de 188 de voturi. Marii absenți de la conferința de alegeri – Cătălin Boboc, Vasile Varga, precum și alți liberali din vechea gardă.

 
Având în vedere că Alexandru Popa a fost singurul candidat la fotoliul de președinte al organizației județene a PNL Brăila, alegerea sa a fost, practic, o formalitate. Alături de Popa, au fost aleși și cei care îi vor sta alături, în Biroul Politic Județean. Astfel, noii prim-vicepreședinți sunt Cătălin Canciu (președintele organizației municipale PNL Brăila și consilier local) și Antoneta Ioniță (fost deputat). Dănuț Lungu, Ionel Bălan, Petrică Popa, Costel Capbun, Gabriel Drăguț, Alexandru Bașno, Ionel Meiroșu și Petre Andrei au fost aleși vicepreședinți, Daniela Cadîr – trezorier. De asemenea, Ovidiu Băjan, Vasile Bănică, Alexandru Moșescu, Valentin Mangiurea, Adrian Spătaru, Emilia Marilena Luntraru, Costel Bălan, Constantin Sîrbu, Stănică Dugău, Marian Sîrbu, Nicușor Ciocan, Nicușor Vasilache, Nicolae Nițescu, Radu Popa și Gicu Davidescu au fost aleși membri. Ștefănuț Radu este președintele CoAj iar Laurențiu Coman a fost ales președintele CJRC. Pentru vicepreședinți au mai candidat și Marian Căpățînă și Cristian Pricop, însă nu au întrunit numărul de voturi.

Invitați la eveniment au fost deputatul PNL de Vrancea Ionel Dancă,  deputatul PNL de Prahova și secretarul general adjunct al PNL George Ionescu, George Cătălin Stângă  – deputat de Galați, Claudiu-Martin Chira – deputat de Timișoara. După anunțarea rezultatului alegerilor, Alexandru Popa le-a mulțumit colegilor săi: ”Vă mulțumesc! Sper să facem o echipă bună, așa cum am făcut-o în ultima perioadă. Iar dacă astăzi am ajuns să candidez singur, pentru că așa s-a vrut, să fie meritul dumneavoastră. Vă mulțumesc încă o dată și pe 25 septembrie o să vă cer acordul și susținerea pentru domnul președinte Ludovic Orban”, a punctat Popa. 

Postări asemănătoare

UPDATE: Klaus Iohannis câștigă alegerile în Galați și Brăila. Viorica Dăncilă se află pe locul secund

Reperul

Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

Reperul

USR GALAȚI: Gospodărire Urbană, bani publici pentru firmele ALDE!

Reperul