Reperul
Eveniment Politic

Deputatul PNL Alexandru Popa către PSD-iștii brăileni – ”Dacă nu vă răspunde domnul europarlamentar Mihai Tudose la telefon 24h voi intrați în depresie și vă pierdeți busola!”

Război al declaratiilor între social democrații braileni și deputatul liberal Alexandru Popa. În ultimele zile, PNL-istul a fost ținta postărilor vicepreședinților CJ Brăila, PSD-iștii Ionuț Ciprian Dobre și Ionel Epureanu, care susțin că Popa nu este în măsură să comenteze despre modul în care împarte CJ-ul fondurile către primarii din județ, în contextul în care tatăl său, primarul din Cireșu, a primit ”sume colosale” de la guvern la sfârșitul anului trecut, ”ca urmare a cererii acestuia”. Mai mult, vicele Dobre l-a numit pe Popa ”mini-deputat”, acuzându-l că ”este dispus să-l arunce și pe tatăl său în ridicol”…. Deranjat de tirul la care a fost supus de către PSD-iști, deputatul liberal a postat pe contul său de pe o rețea de socializare un text în care îî avertizează pe social – democrați să nu se ”joace” cu el. 

„Până mâine mai găsiți doi trei rătăciți prin partid care să-și arate slugărnicia… Domnule președinte (n.r. președintele CJ Brăila – Iulian Chiriac) când serviți masa vă mestecă un vice dumicatul înainte, sau chemați un deputat să vă ajute? Dacă nu vă răspunde domnul europarlamentar Mihai Tudose la telefon 24h voi intrați în depresie și vă pierdeți busola! PS. Măi copii, nu vă jucați cu mine!”, este postarea lui Popa.

Postări asemănătoare

Organizația PSD Galați îl susține pe Ciolacu la șefia partidului

Maria Vlad Romaniţă

Mesaj curajos de 8 Martie. Deputatul PNL Antoneta Ioniță vorbește despre nevoia de educare a tinerelor: Suntem pe locul 1 în Europa la nașteri în rândul minorelor

Sorin Rugină

A început eliberarea Certificatelor pentru Situație de Urgență, acordate on-line și gratuit firmelor

Reperul