Reperul
Eveniment Politic Social

Deschide lumea | Uniunea Europeană este aici! Nu este undeva, departe

Prorectorul Ștefan Baltă a fost invitatul lui Sorin Rugină la „Deschide Lumea”, emisiune transmisă pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila. El a transmis concluziile la care studenții din Galați au ajuns după o întâlnire cu ambasadorul Germaniei la București.

Excelenţa Sa Cord Meier-Klodt, a avut ieri întrevederi cu autoritățile locale iar în cele din urmă oficialul s-a întâlnit cu studenții Universității „Dunărea de Jos”.

A venit pentru a transmite un mesaj: Cât de importantă este Europa și Uniunea Europeană. Pasul important sunt alegerile de pe 26 mai. Iar noi trebuie să fim implicați în fenomenul acesta. Noi ca indivizi și mai ales studenții noștri, în ideea că Europa nu este undeva departe. Galațiul, Universitatea și fiecare dintre noi facem parte din UE. Uniunea Europeană este aici”, a declarat Ștefan Baltă, invitat la Deschide Lumea.

El a mai punctat și faptul că a studenții din Galați sunt preocupați de direcția în care se îndreaptă țara și de soarta europeană a Românei.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI
Emisiunea este transmisă LIVE pe Facebook

Postări asemănătoare

Prima tranșă de vaccin antigripal a sosit la Galați. În octombrie începe campania de imunizare

Maria Vlad Romaniţă

Amenzi de peste 30.000 de lei date pentru nerespectarea regulilor de prevenire a SARS- CoV-2, în ultimele 24 de ore

Maria Vlad Romaniţă

Sindicatul Europol: Polițiștii care fac anchete, în caz de nevoie sunt chemați de acasă. Muncă „la negru”, pe timpul și pe banii lor

Reperul