Reperul
Eveniment Galati

Descindere de amploare în Galați

25 de persoane au fost depistate în timp ce practicau jocuri de noroc ilegale.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați de la Secțiile de Poliție Urbană 1-5 și de la Biroul Rutier, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor gălățeni, au descins la o locație situată pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați, unde se dețineau date cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi organizat și participat la jocuri de noroc – altele decât cele autorizate potrivit legii.
La locația respectivă au fost depistați 25 de bărbați, cu vârstele cuprinse între 20 și 60 de ani, cărora le-au fost efectuate controale corporale cu scopul de a preveni posibila ascundere a mijloacelor utilizate în activitățile ilegale, precum și de a asigura securitatea participanților și a forțelor de ordine în timpul intervenției.
În timpul intervenției, au fost controlate și 14 autovehicule care se aflau în proximitatea locației, iar în urma acestor activități au fost găsite 4 cuțite de diferite dimensiuni. Aceste cuțite au fost ridicate în vederea confiscării, în conformitate cu legislația în vigoare.
De asemenea, asupra participanților la activitățile ilegale au fost găsite și ridicate sumele de bani aflate în posesia acestora, în valoare totală de 9000 de euro și 21313 de lei. După identificare, persoanele au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, pentru verificări suplimentare și pentru implementarea în bazele de date ale Poliției Române.
Totodată, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă față de toți participanții, în baza prevederilor Legii 61/1991 Republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, valoarea totală a acestora fiind de 37500 de lei”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Braconaj pe Dunăre și Prut

Reperul

S-a votat. Motocicliștii vor scăpa de obligația de a avea trusă medicală, triunghi reflectorizant și extinctor

Reperul

Gălățean prins de polițiști în timp ce jefuia o casă de schimb valutar din Brăila

Reperul