Reperul
Eveniment Galati Social

Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o copilă atacată de câini în curtea Spitalului Tg. Bujor, dar şi pentru părinții acesteia

* Primăria, obligată la plata despăgubirilor, a anunţat că va contesta decizia instanţei *

În premieră națională, judecătorii Tribunalului Galaţi au decis să despăgubească nu doar o victimă atacată de câini, ci şi pe părinţii ei. Este vorba despre un incident petrecut în curtea spitalului din Târgu Bujor în anul 2015, când o fetiţă care avea atunci 5 ani şi era internată în spital a fost muşcată de câinii fără stăpân din curtea spitalului.

“A fost obligat în solidar primarul, împreună cu unitatea administrativ-teritorială Târgu Bujor, la plata a 10.000 de euro despăgubiri morale pentru fetiţa muşcată de câinii fără stăpân în curtea spitalului de la Târgu Bujor, dar şi părinţii vor primi 1.000 de euro, la fel, despăgubiri morale. Este o premieră. Fetiţa are o cicatrice şi are tot felul de traume”, a precizat Carmen Bordei, avocata părinţilor copilei.

Primăria Târgu Bujor a anunţat deja că va ataca această decizie, care oricum nu este una definitivă, edilul din Târgu Bujor precizând şi că spitalul, unde a avut loc agresiunea, nu îi aparţine unităţii administrativ-teritoriale Târgu Bujor.

Postări asemănătoare

Întâmpinați cu umbrele colorate

Maria Vlad Romaniţă

Zeci de copaci doborâți de furtună

Maria Vlad Romaniţă

48 de noi cazuri și 3 decese din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă