Reperul
Eveniment Galati

Detaliile cumplitei crime de la Galați

Apar informații noi în legătură cu oribila crimă produsă în urmă cu două zile într-un apartament din Galați. Agresorul și victima se cunoșteau, iar conflictul dintre ei a apărut ca urmare a unor neînțelegeri sentimentale. Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul de 75 de ani a povestit unui cunoscut ce a făcut.

Dispariția victimei a fost anunțată la poliția din Brăila încă de la începutul acestei săptămâni de către sora ei, care a spus că nu mai răspunde la telefon de două zile. Femeia a fost dată în consemn și au început cercetările. În același timp, polițiștii din Bacău au aflat o informație potrivit căreia în Galați s-ar fi comis o crimă.

Conexiunea dintre informațiile pe care polițiștii le aveau a fost făcută de către anchetatori cu o noapte înainte de descoperirea cadavrului tranșat și aruncat lângă gardul cimitirului „Sfântul Lazăr” din Galați.

Suspectul, aflat în acel moment în localitatea Fântânele din județul Bacău, a fost audiat și a divulgat în cele din urmă faptele comise. Vasile Tofan de 75 de ani din Galați, pensionar și văduv, fost macaragiu, a spus în cele din urmă anchetatorilor că o cunoștea pe victimă de aproape șase luni și că aceasta a venit la el de bună voie.

Surse apropiate anchetei arată că între cei doi s-ar fi produs o partidă ratată de sex, iar femeia s-a amuzat în acel moment de neputința bărbatului. Acesta a recționat violent, iar după ce a lovit-o de mai multe ori i-a aplicat câteva lovituri de cuțit în în gât și piept. După ce a ucis-o, bărbatul a tranșat cadavrul în cadă, apoi l-a pus în saci de plastic pe care i-a aruncat lângă gardul cimitirului.

„În urmă cercetărilor, în apropierea cimitirului Sfântul Lazăr a fost descoprit cadavrul unei femei. Acesta era tranșat și disimulat în patru saci de nailon. IPJ Bacău a fost anunțat de un martor căruia presupusul autor i-a povestit despre fapta comisă”, a precizat Oana Hîncu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Vasile Tofan a fost reșinut și este cercetat pentru omor și profanare de cadavre.

Postări asemănătoare

Elevă depistată cu noul coronavirus la Școala nr. 22

Maria Vlad Romaniţă

Prinși la furat lemne, au atacat pădurarul și i-au luat arma

Maria Vlad Romaniţă

100 de pompieri și paramedici de la Galați au plecat la București pentru exercițiul SEISM 2018

Maria Vlad Romaniţă