Reperul
Eveniment Galati

Detaliile cumplitei crime de la Galați

Apar informații noi în legătură cu oribila crimă produsă în urmă cu două zile într-un apartament din Galați. Agresorul și victima se cunoșteau, iar conflictul dintre ei a apărut ca urmare a unor neînțelegeri sentimentale. Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul de 75 de ani a povestit unui cunoscut ce a făcut.

Dispariția victimei a fost anunțată la poliția din Brăila încă de la începutul acestei săptămâni de către sora ei, care a spus că nu mai răspunde la telefon de două zile. Femeia a fost dată în consemn și au început cercetările. În același timp, polițiștii din Bacău au aflat o informație potrivit căreia în Galați s-ar fi comis o crimă.

Conexiunea dintre informațiile pe care polițiștii le aveau a fost făcută de către anchetatori cu o noapte înainte de descoperirea cadavrului tranșat și aruncat lângă gardul cimitirului „Sfântul Lazăr” din Galați.

Suspectul, aflat în acel moment în localitatea Fântânele din județul Bacău, a fost audiat și a divulgat în cele din urmă faptele comise. Vasile Tofan de 75 de ani din Galați, pensionar și văduv, fost macaragiu, a spus în cele din urmă anchetatorilor că o cunoștea pe victimă de aproape șase luni și că aceasta a venit la el de bună voie.

Surse apropiate anchetei arată că între cei doi s-ar fi produs o partidă ratată de sex, iar femeia s-a amuzat în acel moment de neputința bărbatului. Acesta a recționat violent, iar după ce a lovit-o de mai multe ori i-a aplicat câteva lovituri de cuțit în în gât și piept. După ce a ucis-o, bărbatul a tranșat cadavrul în cadă, apoi l-a pus în saci de plastic pe care i-a aruncat lângă gardul cimitirului.

„În urmă cercetărilor, în apropierea cimitirului Sfântul Lazăr a fost descoprit cadavrul unei femei. Acesta era tranșat și disimulat în patru saci de nailon. IPJ Bacău a fost anunțat de un martor căruia presupusul autor i-a povestit despre fapta comisă”, a precizat Oana Hîncu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Vasile Tofan a fost reșinut și este cercetat pentru omor și profanare de cadavre.

Postări asemănătoare

Cinci vandali au distrus statuia lui Eminescu din centrul Galaţiului. Poliţia a deschis dosar penal

Maria Vlad Romaniţă

A venit la serviciu în timpul liber ca să fure motorină de la utilajul pe care lucrează – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă

Accident cu șase victime provocat de un șofer băut

Maria Vlad Romaniţă