Reperul
Social

Deținuții din Galați au jucat rolul lui Moș Nicolae pentru copiii defavorizați

noutati braila

Penitenciarul Galați a continuat tradiția începută anul trecut de a aduce un strop de bucurie în sufletul copiilor din cadrul Fundației Inimă de Copil din Galați, cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae.

„Praznicul Sfântului Nicolae a oferit prilejul lucrătorilor Serviciului Reintegrare Socială din Penitenciarul Galați și unor colaboratori ai acestora să dăruiască zâmbete, în cadrul activității filantropice organizate la Centrul de zi al Fundației Inimă de Copil din Galați. Copiii din cadrul fundației au primit o vizită surpriză din partea lui Moș Nicolae și a spiridușului său, interpretați de două persoane private de libertate, care au oferit daruri acestora”, a precizat Simona Cozma, de la Penitenciarul Galați.

Cadourile oferite copiilor au fost pregătite cu sprijinul partenerilor și voluntarilor cu care penitenciarul a dezvoltat de-a lungul timpului relații de colaborare în baza protocoalelor încheiate.

Reprezentanții Penitenciarului de Maximă Siguranță Galați au precizat că astfel de acţiuni au rolul de a consolida legătura persoanelor deţinute cu societatea civilă, dar şi de a le cultiva sentimentele de responsabilitate şi altruism, ceea ce va avea un impact benefic asupra reintegrării lor în societate.

Postări asemănătoare

Elevii sunt liberi și vineri, 25 ianuarie

Reperul

A început pelerinajul de Sf. Andrei. Credincioșii se închină la moaștele Apostolului și ale Sf. Iosif cel Milostiv

Maria Vlad Romaniţă

Premiile municipiului Galați

Reperul