Reperul
Social

Din 15 noiembrie, șoferii nu vor mai putea merge la RAR fără programare prealabilă

Începând de astăzi, RAR va introduce o nouă regulă referitoare la redobândirea certificatului de înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului și înlocuirea cărții de identitate a vehiculului, anume aceea a obligativității programării prealabile.

Această măsură va intra în vigoare începând cu data de 15 noiembrie 2023 și este menită, conform comunicatului de presă al instituției, să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor.

Astfel, persoanele care au nevoie de redobândirea certificatului de înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, de eliberarea duplicatului sau de înlocuirea cărții de identitate a vehiculului vor trebui să își facă mai întâi o programare. Aceasta se poate face online, pe site-ul RAR, la secțiunea Programări, sau telefonic, la numărul de call-center 021/9672.

În documentul remis presei, RAR susține că va suplimenta numărul de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt.

Noua măsură va fi valabilă pentru toate reprezentanțele RAR din țară.

Postări asemănătoare

Polițiștii locali, cu ochii pe școli

Maria Vlad Romaniţă

Pelerinaj doar pentru cei cu buletin de Galați

Maria Vlad Romaniţă

Șoferilor li se va retrage permisul auto dacă refuză testarea privind alcoolemia și prezența substanțelor psihoactive

Reperul