Reperul
Politic

Dinu Gîndu către V. P. Dobre: Sunt în partidul ăla în care tu nu faci opoziţie

* În opinia lui Gîndu, comportamentul fostului lider al PNL Galaţi i-a dăunat filialei *

Vicepreşedintele PNL Diaspora, Dinu Gîndu, îl acuză pe deputatul PNL de Galaţi Victor Paul Dobre, fost lider al organizaţiei judeţene PNL Galaţi, de non-combat în relaţia cu Puterea PSD-ALDE. Gîndu a făcut această declaraţie luni seară, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

“Ultima dată ne-am văzut pe 24 ianuarie, la festivitatea dedicată Unirii, la statuia lui Cuza. Eu nu eram cu cei de la partidele politice, eram cu unioniştii, cu un steag mare. E cunoscut faptul că sunt membru în mișcarea unionistă. La un moment dat a apărut domnul deputat Dobre, a venit la mine și m-a întrebat în ce partid mai sunt. I-am spus ‘în ăla în care tu nu faci opoziţie’. M-a privit, mi-a zâmbit și a plecat“, a declarat vicepreşedintele PNL Diaspora.

Dinu Gîndu a adăugat că recunoaște meritele lui Victor Paul Dobre în ceea ce privește experiența politică și administrativă, dar că, în același timp, îi reproşează comportamentul său ca lider liberal, care i-a dăunat organizației de la Galați. Gîndu a făcut astfel trimitere la criticile pe care i le-a adus lui Dobre în urmă cu un an şi pe care afirmă că le susţine şi acum.

“Nu mi se pare normal ca tu, președinte PNL Galați, cu o săptămână înainte de locale, să fii văzut în compania prietenului tău, președintele PSD [Galați], Dan Nica, fără să-ți anunți candidatul că o să mergi la o întâlnire cu președintele PSD (…). Nu mi se pare normal ca după dezastrul de la locale să nu-ți dai demisia. Nu mi se pare normal (…) să-ți impui lista de parlamentari, după ce ai girat moral dezastrul de la locale. Nu mi se pare normal ca după ce (…) n-ai atins nici măcar rezultatul eșecului de la locale, să iei un 16% și să consideri că este un rezultat bun”, declara, în februarie 2017, tot la “Deschide Lumea”, vicepreşedintele PNL Diaspora, Dinu Gîndu. Atacul său la adresa deputatului Victor Paul Dobre, la vremea respectivă lider al liberalilor gălăţeni, a strâns peste 15.000 de vizualizări și a generat discuții aprinse legate de managementul PNL la Galați.

Citeşte şi:

Dinu Gîndu, atac la Dobre: Nu mi se pare normal ca după dezastrul de la locale să nu-ţi dai demisia

Postări asemănătoare

Bogdan Rodeanu, USR: Procedura parlamentară de audiere a miniștrilor, un teleshopping politic

Sorin Rugină

Prorectorul Ştefan Baltă: Sunt dispuși să mă urmeze în PNL oameni din societatea civilă

Sorin Rugină

Valea Mărului, Slobozia Conachi și Berești-Meria, în plină dezvoltare

Reperul