Reperul
Administratie Galati

Directorul executiv al DSP Galați, schimbat din funcție

UPDATE: Funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Galați va fi ocupată, de pe data de 5 mai, de către Gabriela Angheloiu, șeful unui serviciu din cadrul Direcției de Resurse Umane a Ministerului Sănătății. Gabriela Angheloiu va fi detașată la Galați pentru o perioadă de șase luni.  

———————————————————————————————————————–

Ministerul Sănătății a decis schimbarea din funcția de director executiv a dr. Liliana Moise, actualul director al Direcției de Sănătate Publică Galați. Potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al DSP Galați, Liliana Iordăchescu, schimbarea va intra în vigoare din data de 5 mai.

”Printr-o adresă emisă de Ministerul Sănătății, de pe data de 05.05.2021 doctorului Liliana Moise îi încetează mandatul de exercitare a funcției de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Galați. Urmează ca în cursul acestei zile să se stabilească de la Ministerul Sănătății cine va fi interimar pe această funcție”.

Doctorul Liliana Moise se va întoare pe funcția de șef serviciu Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Galați. Este a doua oară, în timpul pandemiei, când dr. Moise este înlocuit din funcția de director executiv. S-a mai întâmplat același lucru în anul 2020, când reprezentanții Ministerului Sănătății au detașat un medic din Argeș. Acesta, însă, nu s-a prezentat la post și, după câteva luni, tot dr. Liliana Moise a fost numită director executiv.

Postări asemănătoare

Gălățenii își pot plăti, de luni, taxele și impozitele locale

Reperul

Cantina de Ajutor Social le oferă asistaților produse alimentare înainte de Paște

Reperul

Adrian Tabarac: Dezastru total la Braicar

Reperul