Reperul
Social

Distracţie, în weekend, la Balta Zătun. A fost Cupa Primăverii la pescuit

* Competiţia, organizată de CJ, a fost deschisă exclusiv doamnelor şi domnişoarelor *

Relaxare în aer liber, capturi în juvelnice, poveşti pescăreşti şi nelipsita ciorbă de peşte. Totul la Cupa Primăverii, un concurs destinat doamnelor şi domnişoarelor pasionate de pescuit care a avut loc sâmbătă la Balta Zătun.

“57 de concurente au răspuns invitaţiei preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, de a participa la cea mai importantă competiţie pescărească organizată la Galaţi pentru doamne şi domnişoare”, a comunicat Biroul de Presă al CJ Galaţi.

“Spre bucuria noastră, numărul pasionatelor de pescuit care au participat la acest concurs este de două ori mai mare faţă de anul trecut. Această frumoasă competiţie a arătat că doamnele şi domnişoarele din Galaţi iubesc pescuitul, iubesc relaxarea în aer liber. Vremea a fost excelentă pentru pescuit. Vom organiza această competiţie în fiecare primăvară”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Au fost  premiate ocupantele primelor cinci locuri, în funcţie de cantitatea de peşte prins, şi au fost oferite şi două premii speciale, pentru cea mai mare captură şi pentru copilul care a prins cea mai mare cantitate de peşte. “Locul întâi a revenit unei doamne care a prins 2,689 kg de peşte, cea mai mare captură a cântărit 607 g, iar copilul cu cel mai mult peşte prins a avut în juvelnic 404 g”, a informat Biroul de Presă al CJ Galați.

Câștigătoarele au primit echipamente profesionale de pescuit şi vouchere pentru pescuit şi agrement la Balta Zătun.

La finalul competiţiei, toată lumea s-a delectat cu o ciorbă de peşte pregătită chiar pe malul bălţii de realizatorul emisiunii “Cu băţu-n baltă”, Gicu Caraman.

Postări asemănătoare

Bilanţul raidurilor la tarabele cu mărţişoare: Amenzi de circa 18.000 de lei şi mărfuri confiscate de peste 1.200 de lei

Maria Vlad Romaniţă

Aşa vor arăta adăposturile pentru călători din staţiile Transurb

Reperul

Șase elevi din șase unități de învățământ gălățene au fost confirmați cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă