Reperul
Social

Distracție la Revelionul Pensionarilor: 1.150 de persoane la petrecerea organizată de Primărie

* Alte câteva mii de gălățeni au petrecut Revelionul în stradă, desfăcând șampaniile pe platoul Sălii Sporturilor, unde municipalitatea a organizat un foc de artificii *

1.150 de pensionari din Galați s-au distrat la Revelionul Pensionarilor, cel pentru care au stat acum câteva zile la coadă la bilete cu noaptea în cap. Oamenii s-au bucurat însă la maxim de petrecerea care a avut loc la Patinoarul din Galați. Unii spun că vin de ani buni. Ce le place? ,,Este spațiu mare, poți dansa, ne permitem și noi să venim și este foarte frumos”, ne-a explicat o doamnă frumos arajată, care valsa la brațul partenerului. ,,Am stat la coadă, dar se merită cu prisosință. Este frumos, noi venim în fiecare an”, a spus o altă pensionară.

Formația Meteor din Iași a asigurat distracția, iar meniul a fost unul tradițional. ,,Sunt aproape 1.200 de oameni și, după cum vedeți, se distrează foarte bine. Ca și meniu, am început cu aperitive, urmează pește, saramură de pui și sarmale plus dulciuri”, a spus Florin Mirea, de la Fundația Sportul Gălățean.

Un bilet a costat 80 de lei, iar pe un cupon de pensie se puteau cumpăra două bilete, așa că pensionarii puteau veni și cu copiii sau vecinii.

Revelionul Pensionarilor este organizat de către Primăria Galați, Teatrul Muzical și Fundația Sportul Gălățean pentru pensionarii cu pensii sub nivelul salariului minim pe economie.

Alți gălățeni au petrecut Revelionul în stradă. Mii de oameni s-au adunat în fața Sălii Sporturilor din Galați pentru a trece în noul an. Primăria Galați a oferit un spectacol muzical și unul pirotehnic. Oamenilor le-a plăcut, au dansat, s-au distrat și au admirat focul de artificii, asta chiar dacă pe scenă în acest an nu a urcat nici un cântăreț cunoscut.

Postări asemănătoare

Din ce în ce mai multe decese și noi infectări cu Sars-Cov-2

Maria Vlad Romaniţă

Din 15 noiembrie, șoferii nu vor mai putea merge la RAR fără programare prealabilă

Reperul

Frigul mai face o victimă la Galați

Maria Vlad Romaniţă