Reperul
Braila Eveniment

Doi bărbați reținuti pentru viol comis asupra unei fetițe de 10 ani din Brăila

* Din primele cercetari reiese că ieri seara, fata ar fi fost ademenită de cei doi să meargă într-o locuință din Brăila, unde, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia

Conform informatiilor oferite de IPJ Braila, noaptea trecuta, în jurul orei 01:00, polițiștii din Brăila au fost sesizați de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila, cu privire la faptul că, o femeie, din municipiul Brăila, s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârsta de 10 ani, pentru a fi consultată, susținând că minora a fost victima unei infracțiuni de viol.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce fetița se afla într-un cartier din oraș, ar fi fost acostată de doi bărbați necunoscuți și ademenită să meargă într-o locuință din Brăila. Aici, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia.

La scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au reușit sa-i identifice și să-i depisteze pe cei doi tineri, cu vârste de 20 și 30 de ani, bănuiți de comiterea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol, fiind continuate cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braila.

Postări asemănătoare

Femeia acuzată că și-a sugrumat copilul a fost arestată

Maria Vlad Romaniţă

Tromboliza intravenoasă în tratamentul AVC, efectuată în premieră și la Galați

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) 50 din cei 3.400 angajați ai Yazaki – confirmați cu COVID-19

Reperul