Reperul
Eveniment

Doi bătrâni au scăpat de un tâlhar după ce i-au promis că îi oferă bani a doua zi, după ce îi scot de pe card

* Tâlharul a fost reținut de polițiști și prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă *

Un bărbat de 48 ani, din comuna gălățeană Vlădești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată, a fost reținut de polițiștii din Tg. Bujor și apoi arestat după ce „s-a înțeles” cu victimele sale să revină în ziua următoare, când acestea vor fi scos banii de pe card.

„Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei consătence de 76 ani, cu scopul de a obține de la aceasta bani, prin amenințări și acte de violență. Întrucât toate căile de acces în locuință erau asigurate, persoana bănuită ar fi renunțat la comiterea acestei fapte și ar fi intrat într-un alt imobil, de peste drum, unde, folosind un băț, i-ar fi amenințat cu moartea pe proprietari, un bărbat de 68 ani și o femeie de 61 ani, solicitându-le toți banii din casă. Cei doi ar fi reușit să scape de agresor, convingându-l că au banii pe card și promițându-i că îi va primi a doua zi”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galați.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Postări asemănătoare

Recuperare și reabilitare. Persoanele cu handicap vor primi bani pentru terapie

Reperul

(VIDEO) O faptă bună a fost pedepsită de polițiștii brăileni

Reperul

(VIDEO) Amenzi și sancțiuni pe ”bandă rulantă” pentru gălățenii care nu poartă mască

Maria Vlad Romaniţă