Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Doi elevi ai seminarului teologic din Galați au fost arestați pentru crimă

UPDATE | Sâmbătă, ora 17:10

Cei doi elevi care au ucis cu sânge rece un bărbat în urma unui conflict spontan au fost arestați preventiv. În momentul producerii crimei, ei se întorceau de la banchetul de absolvire. Își vor petrece următoarele 29 de zile în arest, au decis judecătorii Tribunalului Galați.

„Nu există până la acest moment un mobil al acestei infracțiuni. A fost un conflict spontan. Inculpații se întorceau de la o petrecere, au trecut pe strada pe care locuia victima și acolo a avut loc agresiunea. Victima a fost lovită cu un cuțit și apoi cu bâte în zona capului, leziunile traumatice fiind incompatibile cu viața. (…) Cei doi inculpați au recunoscut fapta”, a precizat Liliana Istrate, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galati.

Conducerea Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Andrei” din Galaţi a transmis un comunicat în care face referire la incidentul de vineri dimineață.

Redăm conținul acestui comunicat:

Referitor la abominabilul incident produs în noaptea de 23 mai a.c., în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Andrei” din Galaţi îşi exprimă mâhnirea faţă de această situaţie. În cazul nefericit în care se va constata implicarea unor elevi din şcoala noastră în acest regretabil eveniment, după finalizarea cercetărilor legale se vor lua măsurile administrative care se impun. Condamnând cu fermitate asemenea atitudini, ne exprimăm regretul profund pentru pierderea vieţii unei persoanei şi ne unim în rugăciune cu familia îndurerată“.

_______________________________________________

UPDATE | Sâmbătă, ora 10.40
Cei doi tineri suspectați de procurori pentru comiterea crimei de pe strada Taian au fost reținuți pentru 24 de ore. Surse apropiate anchetei arată că sunt elevi ai Seminarului Teologic din Galați.

Cei doi doi tineri de 18 si 19 ani urmează sa fie prezentați astăzi instanței cu propunerea de arestare preventivă.

_______________________________________________
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati au adus vineri seara la audieri două persoane, posibili autori ai crimei care a avut loc vineri dimineața pe strada Traian.

Cei doi sunt elevi cu vârste de 18 si 19 ani.

Cei doi nu ar fi avut legătură cu victima, iar crima a avut loc pe fondul unui conflict spontan. Dupa audieri cei doi ar putea fi reținuti.

În această dimineață bărbat din Galați a fost atacat de patru indivizi care l-au lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele iar apoi l-au înjunghiat. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în zonă

Citește și
Ucis cu sânge rece în plină stradă

Postări asemănătoare

Bărbatul care a incendiat doi oameni ai străzii în octombrie 2016, condamnat la 22 de ani de închisoare

Şoferi şi motociclişti din Galaţi şi Brăila au plecat la marşul auto “Moldova vrea autostradă”, din Capitală – GALERIE FOTO

(VIDEO) Amenzi și sancțiuni pe ”bandă rulantă” pentru gălățenii care nu poartă mască

Maria Vlad Romaniţă