Reperul
Social

Dorinel Munteanu are probleme de sănătate

Antrenorul echipei de fotbal Oțelul Galați are serioase probleme de sănătate.
Conducerea clubului a dat detalii într-un comunicat de presă:

„Dragi suporteri, parteneri și membri ai familiei Oțelul Galați,

Regret că trebuie să vă informăm despre situația dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff și echipă.

Vreau să transmit întreaga mea susținere și solidaritate către Dorinel și familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost și este o parte integrantă a succesului și istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune și profesionalism misiunii sale.

Este mai important ca niciodată să ne unim forțele și să demonstrăm unitatea care definește spiritul Oțelul Galați. Fac un apel public către toți suporterii noștri, parteneri și, în special, membrii asociați cotizanți să fie alături de club pentru a traversa împreună aceste momente. Suntem la un moment crucial al sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ, cu procesul de finanțare și licențiere în plină desfășurare. Unitatea și suportul vostru sunt esențiale pentru a ne asigura că putem continua să luptăm pentru obiectivele noastre. Este esențial ca toți factorii de decizie să păstreze unitatea și coerența în luarea deciziilor, pentru a asigura stabilitatea și continuitatea clubului. Fiecare decizie luată în această perioadă trebuie să fie ghidată de interesul comun și de viziunea pe termen lung a SC Oțelul Galați.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru suportul vostru necondiționat. Vom face tot posibilul să vă ținem la curent cu evoluția situației. Împreună suntem mai puternici și împreună vom depăși toate provocările.”

Postări asemănătoare

A sărit în Dunăre de Bobotează, dar s-a ales cu sancțiune

Maria Vlad Romaniţă

Uniunea Europeană ia în calcul solicitarea dozei a treia, pentru călătorii

Reperul

Noi beneficii de la furnizorii de telefonie și internet pentru persoanele cu dizabilități

Reperul