Reperul
Eveniment Galati

Două accidente, unul după altul, la Șendreni

* Primul accident s-a soldat cu rănirea unei femei de 55 de ani *

Ore cu ghinion în zona localităţii Şendreni, vineri, deoarece două accidente de circulaţie au avut loc unul după altul. În primul caz (foto sus), la ieşirea din Şendreni către Galaţi, maşina condusă de un bărbat de 67 de ani din Tulcea, care venea dinspre Galaţi, a fost lovită de o maşină la volanul căreia se afla o şoferiţă de 33 de ani, care ieşea din Şendreni. Potrivit datelor furnizate de comisarul şef Gabriela Costin, de la IPJ Galaţi, şoferiţa nu i-a acordat prioritate maşinii tulceanului. În urma impactului, maşina condusă de bărbat s-a răsturnat într-un şant, iar o femeie de 55 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt incident (foto jos) a avut loc între Şendreni şi Movileni, unde un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat. Nu au fost victime. Şoferul a motivat că a ajuns cu maşina în şanț deoarece a frânat brusc, speriat că i s-a părut că îi luase foc microbuzul.

Sursa foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

sendreni 1

Postări asemănătoare

Mamă și fiu accidentați de o locomotivă

Maria Vlad Romaniţă

Focar de pestă porcină africană descoperit și în municipiul Brăila

Reperul

Emisiunea “Testează! Tratează! Învinge Hepatita C!”, dedicată pacienților din județul Brăila, miercuri, la ora 19.00, la Realitatea TV Galați – Brăila

Reperul