Reperul
Eveniment

Două decese în căminele de bătrâni din Galați și noi infectări cu COVID 19 la ISU și la un supermarket

stiri braila ultima ora

În ultimele 24 de ore a crescut numărul persoanelor care au decedat în județul Galați din cauza infectării cu virusul COVID 19, ajungându-se la 42 de decese. Potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Galați, Liliana Iordăchescu, cele două noi decese, s-au înregistrat în rândul bătrânilor care au fost rezidenți la Căminul privat  ”Sf. Ilie”. Este vorba despre o femeie de 61 de ani și un bărbat de 97 de ani. 29 de persoane în vârstă, rezidente la acest cămin au decedat până acum din cauza infectării cu COVID 19.  În ceea ce privește situația îmbolnăvirilor la Căminul ”Sf. Spiridon”, aici a crescut numărul infectărilor cu încă cinci cazuri din rândul vârstnicilor. Sunt 33 de cazuri din care patru au decedat.

DSP Galați a mai confirmat încă o infectare cu SARS COV2 la un angajat al ISU Galați. Acesta se afla deja  în izolare cu familia de pe data de 15 aprilie. S-a juns astfel la zece cazuri de infectare cu noul coronavirus la ISU Galati.

S-a confirmat și un caz de infectare cu coronavirus  la o angajată în vârstă de 39 de ani dintr-un supermarket aflat în zona ”Inelul de Rocadă”. Contacții acesteia au fost identificați și izolați, supermarketul a fost închis ieri pentru dezinfecție cu dezinfectant de nivel înalt.

Postări asemănătoare

A vrut să se împace cu iubita, dar i-a spart ușa

Maria Vlad Romaniţă

Controale la benzinăriile dezafectate

Maria Vlad Romaniţă

Prefectul Județului Galați, Gabriel Avrămescu, a fost schimbat din funcție

Maria Vlad Romaniţă