Reperul
Social

Două gălățence care împlinesc 100 de ani în Anul Centenarului primesc vizita autorităților

* În toată țara sunt 250 de români care au împlinit sau împlinesc 100 de ani la un veac după Marea Unire *

„Continuând celebrarea gălățenilor care împlinesc 100 de ani în anul centenar, marți, 17 iulie 2018, vom ajunge la Șendreni, la dna Maria Andronache, și la Fundeni, la dna Maria Călianu. Drapelele, insignele și scrisorile oficiale ale ministrului Afacerilor Interne vor fi înmânate de prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, la întâlniri urmând să participe și președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, primarul comunei Șendreni, Paul Cristea, viceprimarul comunei Fundeni, Nelu Vasile, alături de reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Județului Galați, Petrica Pațilea.

Ministerul Afacerilor Interne a lansat Campania „O viaţă cât un centenar”, prin care se dorește aducerea în prim-plan a românilor născuţi în anul 1918, anul Marii Uniri. În cadrul campaniei, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară ajung la cele 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini în anul 2018 vârsta de 100 de ani, pentru a-i cunoaște, pentru a le asculta poveștile și pentru a învăța din experiența unui veac trăit în România.

Postări asemănătoare

Exoschelet realizat de un student de la Facultatea de Inginerie

Maria Vlad Romaniţă

A. Naggar (secretar de stat M.I.P.E.): ”Galațiul, în plutonul fruntaș al județelor în care se distribuie tichete sociale”

Reperul

Angajaţii români vor avea parte de o nouă minivacanţă

Reperul