Reperul
Braila Eveniment

Două incendii violente au distrus patru locuinţe

* Ambele incendii s-au produs în noaptea de duminică spre luni *

Noapte de foc pentru pompierii brăileni. Aceștia au intervenit la două incendii violente în municipiu, care s-au manifestat la câteva ore distanță unul de celălalt. Din fericire, în ambele cazuri s-au înregistrat doar pagube materiale.

Prima alarmă a fost dată în jurul orei 23:25, la un imobil din municipiul Brăila, str. Odessa. Din cauza faptului că în zona respectivă casele sunt lipite una de alta, incendiul s-a propagat și la alte două proprietăti situate pe str. Dr. Victor Dimitriu. S-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulantă SMURD. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică la unul dintre imobile. Au ars, la imobilul din str. Odessa nr. 13, aproximativ 150 mp. acoperiș din lemn acoperit cu tablă, 30 mp calcan din lemn, cca. 20 mp. acoperiș din lemn cu plăci de azbociment la o magazie, 300 kg lemne de foc. S-au degradat tavanele și pereții, din paiantă, la trei camere de locuit și un hol. La imobilul din str. Dr. Victor Dimitrie, aproximativ 50 mp. acoperiș din lemn acoperit cu tablă, o magazie de cca. 20 mp. cu bunurile din această. S-au degradat tavanele și pereții, din paiantă, la trei camere de locuit și un hol. La cea de-a treia proprietate afectată, au ars cca. 50 mp. acoperiș din lemn acoperit cu tablă, o magazie de cca. 12 mp. și s-au degradat tavanele și pereții, din paiantă, la trei camere de locuit. Acest imobil nu este locuit. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 02:00.

A două alarmă s-a dat la ora 06:30, la un imobil din str. Cireșului din municipiul Brăila. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost o acumulare de gaze de la o butelie de aragaz defectă. Au ars bunurile dintr-o încăpere de locuit.

Postări asemănătoare

„Bucurie în Mişcare” animă Galaţiul în acest weekend

Reperul

Mama copiilor bătuți de tată s-a întors din Anglia ca să își ia copiii

Maria Vlad Romaniţă

Focar de infectare cu noul coronavirus la un centru al Protecției Copilului

Maria Vlad Romaniţă